VolvoIdag har man ganska mycket krav när det kommer till hur familjebilen ska vara bensinsnål, vara rolig och köra och den ska helst ha 7 sittplatser. Då kan hela familjen åka med plus några av barnens kompisar. Allt för att det ska vara så rymligt som det bara går.

Om man verkligen känner för en bra familjebil som också har allt detta så bör man kolla in Volvo XC90, en bil som verkligen uppfyller allas krav. Den är både billig, soppasnål och den är till och med trevligt att titta på bitvis. Om du känner att du vill sälja din bil och vill sticka ut lite. Då kan du göra som Christoffer Castor, en reklamfilmare som gjort en video för sin Volvo som han nu säljer. Då han själv jobbar med att filma så är det väldigt hög kvalitet på videon om hans gamla bil från 90-talet. Castor berättar också att han faktiskt mest har fått mail som hyllar hans video. Det har dock varit lika roligt som att någon har lagt bud på den. Å andra sidan visar det ju på att folk faktiskt har brytt sig om bilen och att den nu är känd. Filmen gick också viralt på sociala medier och det har även skrivits om den ibland annat LA Times.

Du är inte ensam

Om du befinner dig i en situation att du är ute efter en Volvo, då är du verkligen inte ensam. Här finner du en guide där du kan välja själv efteråt exakt vilken bil du vill ha och vilken som passar dig bäst. Vare sig det är komfortbilen, lyxbilen eller bara en liten bil som du kan använda för att göra det mest nödvändiga. Volvo är alltid bra och levererar alltid högklassig mekanik och teknologi. Det finns ju så många olika ställen att välja mellan om man är ute efter volvo bilar begagnat. Då kan det vara bra med lite hjälp.