Även om vi på Motherfreak har hjärtan som klappar lite extra för motorcyklar av olika slag så betyder det inte att vi har något emot andra motorfordon – tvärtom! Bilar, gärna snabba sådana, är det näst bästa vi vet och vi kan ägna timmar åt att diskutera olika modeller, motorer, bränslen och så vidare.

Något av det roligaste som finns när det kommer till bilar är att pimpa dem, eller styla dem som våra mammor skulle uttrycka det. Det var i och med TV-programmet ”Pimp my Ride” som gick på MTV för ett par år sedan som vi först fick upp ögonen för det här fenomenet. Att pimpa en bil innebär helt enkelt att man ger den en makeover, gör den snyggare, häftigare och coolare! Det har inte så mycket med bilens funktion att göra, utan snarare dess utseende. Man kan kalla det bilens motsvarighet till våra plastikoperationer! Hur man väljer att pimpa sin bil beror förstås på hur mycket pengar man har, samt på ens tycke och smak. Vad sägs till exempel om den här bilen:

”Hela bilen är täckt med 24-karats guldfärg. På insidan hittar vi en växelspak med infällda Swarovski-kristaller och kashmir-mattor på golvet. Även fälgarna är guldmålade. Priset ligger på ungefär 60 000 euro.”

En prisvänligare variant är i stället att satsa på nya fälgar, eftersom det gör stor skillnad! Köpa fälgar kan man göra lite varstans, men vi rekommenderar Däck 365!