Ja, ni läste rätt i rubriken. Att alla vi som älskar hojar, hatar Sverige på vinter. Att köra i snö är inte det mest optimala. Varför inte då fixa husvagn och dra iväg en vecka? Lite wild, lite crazy!

Praktiskt och bekvämt

Ett mobilt hem. På vägen hela semestern. I det fria. Kan det bli bättre? Eh, ja! Om snön för all framtid försvann och all annan störande trafik försvann på vägarna så vi kunde åka hur snabbt och fritt vi ville hela året. Det kanske är det som är paradiset? Men, då vi lever på jorden, i Sverige får vi ta till det näst bästa: husvagnen. Att åka runt i husbil kan vara det perfekta om man vill komma ner lite i kostnad. Genom att använda diodlampor får vi inte bara en ökad livslängd på lampan, utan LED-lampor förbrukar även väldigt lite ström. Vilket är bekvämt då man använder batteri. Eftersom motorn i fordonet skapar strömmen är det bra att förbrukningen är låg, då det resulterar i att bensinförbrukningen blir lägre.

För att träda in i en husvagnskyrkogård, då många gamla husvagnar dyker upp till ytan, krävs det dock att du ställer hojen på hyllan och beger dig ut i sommaren. Fast egentligen, vem säger att man måste ha bil för att dra huset? I husvagnens begynnelse drogs dem av hästar. Vem säger att du och din partner eller vän kan koppla på två motorcyklar som drar huset? Skulle vara en trevlig syn att mötas av på vägen en varm sommardag.